Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

23 квітня 2021

До Міжнародного дня англійської мови

   
22 квітня в онлайн-форматі на запрошення координатора шкільного євроклубу "Mayflower" Логвиненко Н.М. розпочалася співпраця здобувачів
  освіти Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 із новим членом команди Center for Euroinitiatives.

Йоша - волонтер Європейського корпусу солідарності. Організація, що відправила його на проєкт в Україну Eastpackers - Stichting UcDean є давнім та надійним партнером ЦЄІ. Здобувачі освіти, євроклубівці, вчителі англійської мови зустрілися на онлайн-платформі, познайомилися, пограли у квест, дізналися нову інформацію про Нідерланди, поспілкувалися про стереотипи країн і головне – практикувалися  у говорінні англійською мовою. Учасники зустрічі й надалі співпрацюватимуть поки що онлайн, а невдовзі чекають гостя із Нідерландів до м.Лебедина, де і матимуть можливість поглиблювати знання англійської мови.  Цікаве знайомство, спілкування іноземною мовою, ознайомленння з традиціями європейської країни викликало неймовірні емоції та мотивувало вивчати  англійську мову, яка є мовою міжнародного спілкування.












Немає коментарів: