Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

23 квітня 2021

Весняний день із весняним настроєм

 

Зустріч з доктором наук, професором Іриною Леонідівною Сіданіч та директором благодійного фонду Східноєвропейської гуманітарної місії Дариною Новіковою стала незабутньою для працівників міського відділу освіти міста Лебедина Сумської області, педагогів та адміністрації ЗЗСО І-ІІІ ст. №1.

Зі щирою посмішкою у доброзичливій атмосфері гості відвідали відділ освіти та навчальний заклад. Повага до кожного учасника зустрічі, підбадьорення у нелегкій педагогічній праці стали девізом цього дня.

Родзинкою було привітання нашої колеги Ірини Губені з перемогою у Всеукраїнському конкурсі Учитель року предметів духовно-морального спрямування-2021р. Серед 42 учасників вона посіла 3 місце!

Високоповажні гості зі столиці привезли подарунки для шкільних бібліотек міста та закладів дошкільної освіти літературу духовно-морального спрямування із грифом МОН, а це є великою допомогою у сприянні викладання курсу «Основи християнської етики». Вкотре переконуємося: люди, які є носіями духовно-моральних цінностей розумні, приємні та позитивні. А головний секрет у тім, що Боже Слово живе у серцях!

Дякуємо Вам, хороші люди, до нової зустрічі на Сумщині в Лебедині! 





Немає коментарів: