Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

09 квітня 2021

Вітаємо наших переможців!!!

Невід’ємною складовою роботи з обдарованою молоддю є пошук та підтримка талановитих дітей.

Саме участь у Малій академії наук є тим стартовим майданчиком, який дає здобувачам освіти перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень.

Старші учні нашого закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 представили на чолі з своїми науковими керівниками дуже цікаві та актуальні науково-дослідницькі роботи.

Представниками  та переможцями нашого закладу на наукових змаганнях були такі учні:

Рева Діана,учениця 10 класу, тема дослідження:

«Розвиток жіночої середньої освіти в Лебедині, 1869-1919 роки».

Була цікава, кропітка робота, яка вимагала багато зусиль та часу,дівчина  дізналася про історію заснування свого навчального закладу, його фінансування, організацію навчально-виховного процесу. Отримала великий досвід у написанні наукової роботи, складанні постеру, науковий керівник - Рева Г.Е.

 Ольховик Денис, учень 11 класу, Тема науково-дослідницької роботи "The Image of Person in Postmodern English Literary Discourse: Linguo-Cognitive Approach (based on Short Stories)". ("Образ людини в постмодерному англомовному художньому дискурсі: лінгвокогнітивний аспект (на матеріалі коротких оповідань)", науковий керівник - Логвиненко Н.М.

-  Я досить давно захоплююся  американською і британською культурами. Читаючи літературу, мене зацікавило те, як у творах англомовних письменників зображено людину, які мовні засоби сприяють розкриттю її індивідуальності. Тому ми вирішили дослідити це питання, аналізуючи сучасні оповідання англомовних літераторів. 

Цей дослідницький проєкт допоміг усвідомити те, як створюється образ людини, які концепти використовують для цього майстри слова та які найважливіші моменти  враховує письменник під час роботи над персонажами. Онлайн - формат проведення конкурсу - захисту науково-дослідницьких робіт сподобався, хоча, і викликав   хвилювання. Результатом у 94 бали задоволений, адже інші учасники теж провели цікаві дослідження і вправно захищали  наукові роботи під час постерного захисту та наукової конференції.  Вітаю переможців конкурсу, а учасникам бажаю не зупинятися на досягнутому та нових наукових відкриттів!

Участь у наукових змаганнях робить нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, творчою, дає поштовх до самовдосконалення та майбутньої успішної професійної діяльності. 

Вітаємо наших переможців!!!

Немає коментарів: