Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

16 лютого 2021

Свято до Дня закоханих

16 лютого  у 7-А класі вчителем образотворчого мистецтва Терно Л.М. було проведено свято до  Дня закоханих. Позакласний захід відбувся у рамках  атестаційного  періоду педагога, який проходить атестацію. Тому, на захід були запрошені членкині атестаційної комісії навчального закладу.

Розпочалося свято чарівним вальсом у виконанні Нікіти Березова та Анжели Мумінджанової. Учасники заходу мали можливість налаштуватися на позитив, завдячуючи  інсценізації "Довгоочікувана валентинка", яку підготували Богдана Хінна,  Каріна Собур,  Ірина П'янова та Нікіта Березов.  Танок "Сучасні ритми", який представили Анастасія Ситник, Богдана Хінна, Даша Кіріченко та Анастасія Стонаєва, був справжнім  приємним сюрпризом, який захопив глядачів. Неймовірна пісня про кохання, яку виконала Анжела Мумінджанова, викликала приємну посмішку і міркування про високі почуття  в усіх присутніх. Патріотичний український гопак, який  виконав Нікіта Березов,  викликав  неабиякі яскраві емоції, а учасники заходу подарували гучні аплодисменти. Ведучі свята: Таїсія Соколова, Антон Демченко, Нікіта Березов  розповіли присутнім про кохання Лесі Українки, Роксолани та  провели інтерв'ю "Що таке КОХАННЯ для Вас?".

Особливо натхненно і гості, і діти  виготовляли фоторамки та оздобоювали їх.  Наприкінці атестаційного позакласного заходу до учнів 7-А класу та до  вчителя звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи - Тимошенко І.М., яка подякувала за підготовку свята як дітям, так і вчителю,  та побажала  успіхів, щастя і звичайно - здійснення мрій та кохання. Зробивши світлини,  гості та  учні  розмірковували  про те,  яке фото розмістити до власноруч створеної фоторамки, а позитивний  настрій  сприяв плануванню наступних неймовірних заходів.
















Немає коментарів: