Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

11 лютого 2021

День безпечного Інтернету

 

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

       Учителем інформатики Рудик Ю. І. були проведені бесіди «Корисним чи шкідливим є для нас Інтернет», учні переглянули відеоролики про безпеку в Інтернеті та пригадали правила поводження в Інтернеті.

     Раніше для учнів 5 -6 класів був проведений урок «#НЕ_ВЕДУСЬ. Я знаю, як спілкуватися в Інтернеті», а для учнів 10 класу «Інтимне фото в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?».

Шановні педагогічні працівники, батьки та учні, на сайті #Центр кращого Інтернету, перейшовши за посиланням https://betterinternetcentre.org/?page_id=30, ви зможете знайти для вас корисну інформацію та матеріали про безпеку і Інтернеті.






Немає коментарів: