Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

17 лютого 2021

Круглий стіл "Доступність до якісної освіти в умовах пандемії COVID-19 у громаді"

 У рамках проєкту "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області", який реалізується Center for Euroinitiatives у партнерстві з Управління молоді та спорту Сумської ОДА за підтримки Європейського молодіжного фонду 17 лютого у Центральній районній бібліотеці координаторкою ініціативи на Лебединщині,  педагогічним працівником ЛЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, Логвиненко Наталією Миколаївною,  було проведено Круглий стіл "Доступність до якісної освіти в умовах пандемії у громаді".

   Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 представили: Зазеко Ольга Володимирівна - голова шкільного методичного об’єднання вчителів суспільно – гуманітарного циклу, вчитель української мови та літератури вищої категорії, старший учитель,  класний керівник 8 класу, Марченко Віта Олексіївна, учитель української мови та літератури вищої категорії, старший учитель, класний керівник 5 класу, Терно Людмила Миколаївна -  голова шкільного методичного об’єднання вчителів фізично-оздоровчої та естетичної культури, учитель трудового навчання, образотворчого мистецтва та основ здоров'я, Неценко Ольга Олексіївна - очільниця творчої групи вчителів першої та вищої категорії, вчитель зарубіжної літератури та російської мови І категорії, класний керівник 11 класу.

 Педагоги долучилися до обговорення колег по темі круглого столу, поділившись власним досвідом та результатами опитування, анкетування учнів навчального закладу. 

   Віта Олексіївна наголосила на необхідності дотримання нормативно-правового забезпечення під час організації дистанційного навчання. Учитель звернула увагу на особливості використання інструментів спілкування в дистанційному навчанні відповідно до наявного системотехнічного забезпечення.

  Ольга Олексіївна розповіла про виклики, які стоять перед випускниками цього року.

  Людмила Миколаївна зауважила, що саме від вікових особливостей залежить  в першу чергу, яка форма навчання є успішною та навела приклади з власного досвіду роботи.

  Ольга Володимирівна дала оцінку організації різних форм роботи зі здобувачами освіти, поділилася досвідом роботи та запевнила присутніх, що на її глибоке переконання, саме офлайн навчання є найефективнішим.

   Про організацію дистанційного та змішаного навчання розповідали колеги Межиріцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Комунального закладу Сумської обласної ради "Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І.Ситенка". 

  Обмінявшись досвідом, учасники Круглого столу подарували збірку поезії Ліни Костенко Центральній районній бібліотеці, вручивши книгу завідувачці установою – Ольховик Тетяні Савеліївні, дякуючи за гостинність, і  продовжили спілкування  за філіжанкою чаю та солодощами.

 






Немає коментарів: