Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

25 квітня 2018

Тиждень початкових класів


Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності молодших школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Серед найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення ТИЖНЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ.
У цьому навчальному році він проходив з 16 по 20 квітня. У нашій школі він проходив під девізом:
Кожній дитині – світло знань,
Кожній дитині – можливість творити,
Віру у сили свої без вагань –
Радість у цьому світі жити!
У проведенні тижня активну участь взяли молодші школярі 1 – 4 класів. Головна організаторська роль належала учителям. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих. Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи.

Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.
Кожен день проходив під певним гаслом:
16 квітня відкрився тиждень з урочистої лінійки, на якій діти познайомилися з планом проведення. Тиждень відкрили учні виставкою малюнків "Життя цікаве і веселе подарувала школа нам ".
 17 квітня.Вівторок пройшов під гаслом "Ця цікава та пізнавальна математика". Учні в цей день продемонстрували високий рівень знань з математики. Юні математики були активними, творчими, старанними. Пройшла: математична вікторина у 4 класах, математичний КВК - у 2 класі, Розумники і розумниці - у 3 класах, математичне свято-у 1 класі.
18  квітня. Середа. "Хто багато читає, той багато знає" - таке гасло було цього дня. Учні 1-2 класів побували на екскурсії у шкільній бібліотеці, а учні 3-4 класів брали участь у захоплюючій грі-вікторині "Подорожуємо Європою" у міській бібліотеці.
19 квітня. Четвер проходив під гаслом "Здоров’я дитини - багатство країни". Учні
1-4 класів провели змагання "Веселі старти" - де була створена святкова атмосфера в грі-змаганні. Виховували любов до фізкультури, та спорту, почуття дружби, колективізму.
 20 квітняП’ятниця. Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках прославлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості. Вона посідає важливе місце і у громадянському вихованні. Учні із задоволенням приймали участь у вікторині, відгадували загадки, впізнавали героїв українських казок. Цього дня проведено казкові калейдоскопи у 1 та 2 класі. В ході яких учні поринули у казковий світ. Учні 3-4 класів проявляли свою творчість у малюнках на асфальті. Кожен учень із захопленням малював свого улюбленого казкового героя. 
Тиждень завершився урочистою лінійкою "Закриття тижня початкових класів", де підведено підсумки роботи і винесено подяку та вручено грамоти всім активним учасникам.
Школа – це велика родина. Діти в родині – це, поза сумнівом, щастя. А коли ці діти ще й талановиті, то це щастя, помножене на їх кількість.
Протягом тижня кожен учитель доцільно і важливо показував дітям, що він вірить у їхні сили, разом з ними радіє успіхові кожного.
Кожна дитина по-своєму неповторна. Скільки дітей – стільки здібностей. І в кожної свої мрії. Ми сподіваємося, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а дорослі, будуть їм у цьому допомагати. І в нашій школі кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!
Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини.






Немає коментарів: