Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

16 квітня 2018

Фестиваль дружин юних пожежників


Фестиваль дружин юних пожежників зібрав учнів шкіл міста та Лебединського району у районному будинку культури. Метою фестивалю є навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих ситуаціях, залучення широкого загалу школярів до вивчення правил безпеки життєдіяльності та їх пропаганди серед населення.
Наша школа також взяла участь у цьому заході.  Представляли школу команда «Спалах», у складі якої були Сліпченко Ярослав, Карпенко Вікторія, Безверха Катерина – учні 9-А класу; Лисенко Руслана – учениця 9-Б класу, Рудь Дарина – учениця 8-А класу та Петренко Біата – учениця 8-Б класу. Учасники майстерно продемонстрували свої акторські здібності на сцені, розкрили тему домашнього завдання, отримали гарний настрій на весь день, адже під час конкурсу було влаштовано справжню дискотеку. Команда була нагороджена солодкими призами за участь у конкурсі. 






Немає коментарів: