Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

25 квітня 2018

Тиждень психології


В  нашій школі навесні стало традицією проводити Тиждень психології, який проходить з нагоди Дня психолога. Цього року він проходить з 23.04.2018 по 27.04.2018 року .
    Тиждень психології зайняв своє місце серед інших предметних тижнів, оскільки з психологією пов’язаний увесь навчально-виховний процес. А. Макаренко писав: «Педагогіка – це майстерня, а психологія – інструмент, яким там працюють».
    Предметний тиждень із психології організовується з метою реалізації психологічного супроводу, розширення і поглиблення знань учнів з психології, розвитку в них інтересу до цієї науки, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу школярів, створення позитивного емоційного настрою.
   23 та 24 квітня були проведені акція «Афоризм» (психолог з учнями перед уроками на кожному кабінеті школи розмістили повчальні афоризм про життя, школу, навчання, дружбу); акція для учнів школи «Квітка мого настрою», яка  допомогла дізнатись, з яким настроєм розпочинається робочий та навчальний день і, що дуже приємно, більшість її учасників обрали кольори, які символізують активність, позитив та натхнення; Олімпіада з психології для учнів 5 класу.

В рамках Тижня психології  25 квітня була проведена для педагогічних працівників акція « Афоризм мого життя», під час якої вчителі поділилися крилатими фразами, які їм подобаються.






26 квітня психологом з ученицями 7 – Б класу була проведена акція « Мудрі повчання», коли кожному пропонують вибрати з чарівного конверта пророцтво великих вчених, яке в подальшому, обов'язково знадобиться та буде повчальним для учня чи вчителя. Також в цей день був проведений конкурс ілюзій у 2 класі.
27 квітня  була проведена акція « Вінні – Пух і всі, всі, всі» для учнів початкових класів та заняття з елементами тренінгу на згуртування для учнів 3 – Б кл  « У колі друзів».





Немає коментарів: