Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

01 березня 2024

«BRAZIL. НАСОЛОДА ЖИТТЯМ»

 1 березня 2024 року у Лебединському міському художньому музеї імені Б.К. Руднєва відбувся вернісаж виставки фоторобіт Інни Гуцан під назвою «BRAZIL. Насолода життям».
Фотографія стала не просто технічною здатністю відтворити певні події, для фотохудожників це можливість створити картину без полотна та фарб, змінити реальність, показати чуттєвість через об’єктив. Тільки справжній художник здатен показати в цій миті цілий світ. 
Вернісаж виставки розпочався з пісні «За хмарами» у виконанні солістки Міського центру культури і дозвілля Людмили Щербань.  Першими відвідувачами виставки були здобувачі освіти 10-А класу ЗЗСО № 1 разом з класним керівником Наталією Логвиненко.  
На виставці представлено 23 фотороботи, серед яких світлини визначних місць та кварталів Бразилії, колоритних екзотичних мешканців країни, їх побут та відпочинок. Фотороботи привертають увагу своєю цікавою побудовою композиції, правильно використані прийоми гри світла і тіні.
Багато цікавих фактів, розповіла авторка світлин про її подорож до Бразилії, про емоції які викликали бразильці. Інна відмітила, що попри низький матеріальний стан багатьох жителів, вони завжди позитивні, радіють сонцю, морю, життю.
Відкриття виставки пройшло у невимушеній, дружній атмосфері.
Виставка буде діяти протягом місяця. Запрошуємо отримати позитивні емоції і здійснити подорож до Бразилії завдяки світлинам Інни Гуцан.

За матеріалами Лебединського міського художнього музею ім.Б.К.Руднєва







Немає коментарів: