Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

27 лютого 2024

У Клубі для дівчат вчилися надавати домедичну допомогу

  Як не розгубитися і надати домедичну допомогу?  Чи вмієте ви накласти турнікет  і зупинити кровотечу? Як допомогти людині, яка втратила свідомість?
 Про це все дізнатися і навчитися  допомагати тим, хто цього потребує  дівчатка мали змогу разом із майбутніми медикинями.
 Дівчата не лише прослухали   основні правила надання домедичної допомоги, а й потренувалися особисто.
Цікавий, корисний захід викликав неабиякі емоції, а це все завдячуючи   тому, що його підготували і провели  здібні й талановиті, закохані у справу, якій навчаються, студентки Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І.Ситенка.
Ми  мріємо про те, щоб усі завжди були здорові, але завжди маємо бути готові допомогти, а не нашкодити до прибуття  фахівців.

Фасилітаторка Клубу для дівчат
Наталія Логвиненко, м.Лебедин

Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)
UNICEF Ukraine
Center for Euroinitiatives
Нова Полтава










Немає коментарів: