Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

10 лютого 2024

Клуб для дівчат

   Зустрічі у Клубі для дівчат - це можливість дізнатися актуальну інформацію, відпочити, провести час із друзями та поспілкуватися на різні теми, які хвилюють дівчат, зустрітися  з фахівчинями і отримати відповіді на важливі питання.
30 січня дівчатка ознайомлювалися з ґендерними стереотипами, поняттям "самооцінки" та говорили  на тему здорового способу життя.
 1 лютого учасниці клубу чаювали, грали в ігри, проводили конкурси, співали, а 4 лютого побували у м.Сумах.
Дівчатка переглянули виставу "Попелюшка" у театрі ім.М.Щепкіна, а насолодившись  театральним мистецтвом завітали до піцерії. На екскурсію до м.Суми учасниці клубу для дівчат запросили класного керівника 8 класу Марченко В.О. та однокласників і друзів. 
 Клуб для дівчат у м.Лебедині чудово розпочав свою роботу, провів заходи і це лише перший місяць з восьми протягом яких триватиме проєкт.
 Ми запрошуємо до Клубу для дівчат!

Фасилітаторка Клубу для дівчат 
Наталія Логвиненко, м.Лебедин

Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)

UNICEF Ukraine
Center for Euroinitiatives
Нова Полтава















Немає коментарів: