Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

08 квітня 2019

Взяли участь в обласній конференції "Герої сучасності - серед нас"



28 березня 2019 року в м.Суми відбулася обласна краєзнавча конференція «Герої сучасності – серед нас», що проводиться п’ятий рік поспіль в межах обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!» і є майданчиком для вдосконалення знань про історію нашого народу, виховання у дітей та учнівської молоді патріотизму, формування національної ідеї, почуття гордості за наших Героїв земляків.

До участі в заході долучилося 45 юних краєзнавців закладів освіти області. Учасників конференції привітали Вікторія Гробова, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації; Лариса Тихенко, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю; Олег Корнієнко, член Правління національної спілки краєзнавців України, голова Сумської обласної організації національної спілки краєзнавців України, учасник бойових дій; Михайло Томкус, виконуючий обов’язки офіцера відділення комплектування Шосткинського об’єднання міського воєнного комісаріату, ветеран АТО.
Учні 10 класу Богачов Максим та Галат Євген під керівництвом вчителя історії Реви Г.Е. підготували доповідь про нашого земляка, справжнього героя сучасності, вчителя Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 – Балабана Михайла Миколайовича та були нагороджені грамотами та цінними подарунками за кращу доповідь.




Немає коментарів: