Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

04 лютого 2018

Критичний погляд на сучасні медіа

Критичний погляд на сучасні медіа – ось що шукає і спонукає виховувати у підлітків ГО «Детектор медіа». Тож, аби виявити серед української молоді майбутніх медіакритиків, організація провела у жовтні минулого року конкурс есе з медіаграмотності «Це зовсім не ОК. У чому проблема українських медіа?». Усього на конкурс надійшло 143 роботи з усіх куточків України. Професійне журі у складі відомих журналістів та медіапедагогів визначило шістьох переможців, а 12 учасників отримали відзнаки.

На офіційну церемонію нагородження, що відбулася 31 січня у місті Київ, приїхала й учениця 11 класу Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Зоя Бруньова разом із керівником Ольгою Зазеко. Робота Зої посіла у конкурсі перше місце й опублікована на сайті http://osvita.mediasapiens.ua/mediaprosvita/kids/trisnuti_rozhevi_okulyari_abo_scho_robiti_iz_neyakisnimi_media_ese_peremozhnitsi_konkursu_z_mediagramotnosti/http://osvita.mediasapiens.ua/mediaprosvita/kids/trisnuti_rozhevi_okulyari_abo_scho_robiti_iz_neyakisnimi_media_ese_peremozhnitsi_konkursu_z_mediagramotnosti/. Марина Дорош, член журі і редактор сайту MediaSapiens, зазначила, що її вразила метафоричність есе.
Після церемонії для переможців було влаштовано майстер-класи від Любомира Ференса, редактора та ведучого «Громадського радіо» та Кароліни Ашіон, ведучої Прямого каналу. Потім учасники поїхали на «Громадське ТБ», де з ними спілкувалася та провела екскурсію ведуча телеканалу Настя Станко.
Переможці конкурсу отримали призи від партнерів конкурсу: книжки від видавництв «Наш формат» і «Видавництво Старого Лева», передплату на журнал «Однокласник».

Більше про конкурс «Це зовсім не ОК. У чому проблема українських медіа?» та церемонію нагородження читайте тут: http://osvita.mediasapiens.ua/mediaprosvita/kids/go_detektor_media_ogolosila_peremozhtsiv_konkursu_ese_z_mediagramotnosti_foto/http://osvita.mediasapiens.ua/mediaprosvita/kids/go_detektor_media_ogolosila_peremozhtsiv_konkursu_ese_z_mediagramotnosti_foto/



1 коментар:

Наталія сказав...

Вітаю, Зою! Усім учням та батькам раджу прочитати та осмислити есе!