Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

19 квітня 2024

Відкриття класу безпеки

19 квітня у Лебединському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 відбулося урочисте відкриття класу безпеки, профінансованого Громадською організацією “Істок”. 
"Клас безпеки" — це Всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Клас безпеки розділений на кілька навчальних осередків та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. Тут діти різних вікових груп зможуть  в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а для молодших школярів створений ігровий куточок та місце психологічного розвантаження.
На урочистому відкритті були присутні виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, виконуючий обов’язки начальника Управління освіти, молоді і спорту Костянтин Забуга, спеціалістка безпеки Управління освіти, молоді і спорту Оксана Євтушенко, представник ДСНС Владислав Ворохобов, інспекторка ювенальної превенції Тетяна Криницька та директорка Лебединського медичного фахового коледжу ім. Професора Ситенка Жанна Смолова. 
Присутні разом зі здобувачами освіти познайомились із осередками безпеки, матеріалами та тренажерами, що представлені в кабінеті, переглянули відео, а також відпочили разом з веселою руханкою. 
На завершення, представники ДСНС познайомили учнів, педагогів та гостей заходу з особливостями своєї роботи. 
Упевнені, що клас безпеки допоможе нашим учням зберегти своє здоров’я та навчить їх самостійних дій у небезпечних ситуаціях, а також стане місцем, де кожен зможе вчитися досліджувати та розвиватися в кращій версії самих себе.















Немає коментарів: