Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

08 березня 2024

Клуб для дівчат у м.Лебедині Українка - це красуня! Українка - це справжня господиня!

Українка - це берегиня!
Українка  - це неймовірна красуня!
Українка - це чудова господиня!
Українські жінки та дівчата - неперевершені!
У Лебединському міському краєзнавчому музеї відбулося засідання Клубу для дівчаток. Цього разу учасниці мали можливість не лише дізнатися про одяг українок, дякуючи чарівній Світлані Бражніченко, приміряти його, а також відвідали майстер-клас приготування українського борщу! Скільки пізнавального та цікавого розповіла пані Світлана про український борщ!
 Лебединські груші, квасолька, бурячки, капуста, картопелька, морквинки та сальце... Усе дівчатка дбайливо добавляли до борщу. Наші красуні навіть спробували робити макіяж, як робили це прабабусі: замість рум'яни терли щічки бурячками! Борщ готували за старовинним Межиріцьким рецептом і своїм смаком він полонив усіх присутніх!

Запрошуємо дівчат до нашого клубу!
У нас цікаво, весело, пізнавально!

Фасилітаторка Клубу для дівчат
Наталія Логвиненко, м.Лебедин

Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)

UNICEF Ukraine 

Нова Полтава













Немає коментарів: