Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

28 березня 2024

Клуб для дівчат

 Тренінги, ігри, вправи, зустрічі, екскурсії - це все у Клубі для дівчат у м.Лебедині. Третій місяць поспіль діє Клуб, який згуртовує і надає можливість дівчатам разом не лише проводити дозвілля, а й знаходити відповіді на складні питання, які їх турбують.
 Березень виявився не менш захоплюючим ніж січень та лютий, а попереду - ще цікавіше!
Дівчатка зустрічалися онлайн, обговорюючи питання ґендеру, ознайомилися з  корисною платформою Laaha, а вже офлайн здійснили екскурсії містом та провели засідання у Лебединській міській центральній бібліотеці.
До дівчаток доєдналися поетки Лебединської громади - Інна та Олександра Борисенко, декламуючи власну поезію про весну, мрії, життя. І це знайомство дівчат надихнуло на написання власної поезії.
Учасниці говорили про стереотипи, грали в ігри та чаювали.
Дівчата обрали книги, які їм хотілося б прочитати.
 Клуб для дівчат запрошує вас, любі дівчатка!

Фасилітаторка Клубу для дівчаток у м.Лебедині 
Наталія Логвиненко

Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)
UNICEF Ukraine
Center for Euroinitiatives
Нова Полтава









Немає коментарів: