Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

28 січня 2024

Про результати проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023-2024 навчальному році

 Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки від 22.09.2011 №1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2011 №1318/20056, наказу Міністерства освіти і науки України від 01.11.2023 № 1336 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2023/2024 навчальному році», наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 22.11.2023 № 478-ОД «Про проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2023/2024 навчальному році», з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи з 9 по 12 січня 2024 року відбувся І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Лебединської міської територіальної громади, у якому взяли участь 123 учні з 9 закладів освіти: Лебединських ЗЗСО №№ 1,3,5,6,7, Лебединської гімназія №4, Будильського, Ворожбянського, Михайлівського ЗЗСО.  Усі учасники показали високий рівень підготовки до Конкурсу.

Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 представили:
Мумінджанова Анжела, здобувачка освіти 10-А класу (секція журналістики),
Кирюшко Ніна, здобувачка освіти 8 класу та Черняєва Дар'я, здобувачка освіти 10-А класу (секція англійської мови), Черняєва Дар'я (секція зарубіжної літератури).
Науковий керівник - учителька англійської мови та зарубіжної літератури Логвиненко Н.М.
Черняєва Дар'я відповідно до наказу Управління освіти і науки Лебединської міської ради буде захищати науково-дослідницьку роботу у ІІ етапі конкурсу-захисту Малої академії наук України, а Мумінджанова Анжела та Кирюшко Ніна презентують  проєкти на обласній науково-практичній конференції "Перший крок у науку".
Лебединський центр позашкільної освіти у секції журналістики представив здобувач освіти 10-А класу Березов Нікіта, а науково-дослідницька робота  рекомендована до ІІ етапу.
Бажаємо успіхів на науково-дослідницькому Олімпі Малої академії наук України!







Немає коментарів: