Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

27 січня 2021

Дебати «Рівний доступ до медичних послуг»

 

У рамках проєкту "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області" в  Лебединському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 27 січня 2021 р. відбулися  дебати «Рівний доступ до медичних послуг». 

Це один із заходів, які були підтримані, як ініціатива участі в проєкті "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області,  який реалізується Center for Euroinitiatives у партнерстві з Управлінням молоді та спорту Сумської Обласної Державної Адміністрації за підтримки Європейського молодіжного фонду. Ініціативи до розгляду були надані координатором шкільного євроклубу - Логвиненко Н.М.

 Тренеркою команд виступила заступник директора з навчально-виховної роботи закладу, вчитель історії –Тимошенко І.М.

 Про медичну реформу, програму «Доступні ліки», медичні гарантії, про   виклики, які спричинила пандемія дебатували учні 11 класу.

Команда «Ствердження»: Вероніка Лутчин, Дарина Черненко, Денис Ольховик. Команда «Заперечення»:  Віолета Губеня,  Вадим Пустогвар, Владислав Камчатний. Тайм-кіпер: Денис Дідик.  Членами журі: Зазеко О.В., головою шкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарних наук, вчителем української мови та літератури,  Терно Л.М.,  вчителем «Основ здоров’я», заступником директора з виховної роботи Силкою В.В. були визначено переможця дебатів.  І ним виявилася команда «Заперечення», адже  учасникам саме цієї команди вдалося  виступити переконливіше з  наданням  чітких аргументів.

Та все ж, немає переможців і переможених, тому що  всі учасники заходу   змогли дізнатися корисну інформацію, яку знайшли дебатери, готуючись до виступів,  висловити власні думки з теми  дебатів і підтримати проєкт "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області".

Учасники заходу та тренерка отримали  цінні подарунки на згадку про  участь у проєкті.















Немає коментарів: