Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

08 січня 2019

Захист науково-дослідних робіт МАН


08 січня 2019 року у Лебединській ЗОШ №1 відбувся шкільний етап захисту МАН. Учні школи представили свої науково-дослідні роботи і виступили з презентаціями.
Серед них учень 9-Б класу Ольховик Денис із темою «Концептуалізація понять у н6ауково-фантастичному фільмі «Назад у майбутнє» (керівник Логвиненко Н.М.), учениця 8-Б класу Герасименко Дар’я  із темою «Лінгвістичні та культурологічні особливості англійських топонімів у творах В.Скотта» (керівник Н.М.Логвиненко), учениця 8-А класу  Удовиченко Марія із темою «Мистецтво в Біблії» (керівник Герасименко А.В. ), учениця 10 класу Мартиненко Каріна із темою «Розвінчання великодержавних міфів про «Споконвічне прагнення України до союзу з Росією через реалії конотопської битви» (керівник Рева Г.Е.), учень 9-А класу Коваленко Валентин із темою «Павло Полуботок. Скарби рідного краю» (керівник Тимошенко І.М.), учениця 9-А класу Лутчин Вероніка із темою «Йогурт. Ворог чи друг?» (керівник  Хижняк Т.В.).
Учні на належному рівні представили свої роботи і були рекомендовані до І етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів МАН України.










Немає коментарів: