Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

31 грудня 2018

Новорічний вернісаж

Новий рік – магічний час, коли збуваються найсміливіші  бажання. Кожен із нас чекає чогось позитивного, чарівного та безтурботного. Святкова передноворічна атмосфера панувала в нашій школі.
Напередодні канікул  у школі відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи, учнів 5-7 класів та учнів 8-11 класів. Діти отримали багато  задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій,  показали свої таланти  під час  виступів, проявили  увагу, спритність,  ерудованість  у конкурсах та вікторинах.  Дітям та батькам було дуже весело. Святково одягнені, радісні, учні танцювали та співали разом із Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими персонажами.

Адміністрація школи щиро вдячна адміністрації магазину "Чистий дім" в особі Овчаренка Анатолія Васильовича та приватному підприємцю Іванову Сергію Володимировичу за надану спонсорську допомогу на придбання солодощів.
Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!
З Новим роком!








Немає коментарів: