Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

23 жовтня 2018

За чистоту рідного міста


Всі ми живемо в суспільстві, яке динамічно розвивається. Невід’ємною складовою суспільного розвитку є використання сміття.
23 жовтня 2018 року в загальноосвітній школі №1 були проведені виховні заходи, щодо боротьби зі сміттям, його сортуванням та за чистоту міста.    
2 клас разом зі своїм класоводом Хижняк Л.І. провели виховну годину «Вчимося прибирати за собою», на якій діти вчилися сортувати сміття.

3 клас пограв у гру « Я розумний господар»  та дізнався цікаву інформацію від класовода Богомол М.Ю. та педагога - організатора Пушкарь Ю.О. про сортування сміття, забруднення ним навколишнього середовища. 
Практичний психолог Філоненко В.Г. разом з 10 класом провів тренінг «Моє місто буде чистим».
Для учнів 5-х та 6-го класів був проведений виховний захід «Майбутнє в наших руках». На якому діти відповідали на питання, переглядали ролики про збереження екології нашої країни. Учні дійшли висновку, що сортуючи і здаючи макулатуру, пластикові пляшки, скло та інше ми можемо зберегти природні ресурси та покращити екологію.
Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Пам’ятайте про це!










Немає коментарів: