Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

30 вересня 2018

Перемога в обласній грі "Креатив-бій"


27 вересня команда учнів 8-А класу у складі Волинської Анастасії, Колесника Андрія та Тимошенка Дмитра (класний керівник Овчаренко Н.В.) взяла участь в обласній творчій інтелектуальній грі «Креатив-бій», що відбулася на базі Сумської приватної гімназії «Просперітас».  
Школярі стали учасниками захоплюючого змагання з розв’язання нестандартних проблем, де можна виявити креативні підходи, логічне мислення, фантазію, ерудицію та винахідливість. Завдання були підібрані таким чином, щоб учасники мали змогу показати вміння нестандартно мислити, працювати в команді, швидко знаходити вихід з найскладнішої ситуації та пропонувати кілька шляхів вирішення проблеми. З першого ж туру команда ЗОШ №1 під назвою «Банан» завоювала своїх прихильників серед членів журі. Їх відповіді вражали не тільки глибокими знаннями з різних наук, що виходять за межі шкільної програми. Важливим було те, що вони пропонували від чотирьох до семи варіантів вирішення проблем, інколи ці рішення були справді неймовірними та шаленими. До того ж «бананчики» захопили усіх присутніх почуттям гумору та емоційністю. Результатом гри стало ІІІ місце серед 24 шкіл області. Персонального подарунка отримав Андрій Колесник, який особливо запам’ятався членам журі.













Немає коментарів: