Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

11 вересня 2018

Олімпійський урок



Олімпійський урок – щорічне спортивне свято, що проводиться за ініціативи Національного олімпійського комітету України. Традиційно проходить воно і у нашій школі. 
 11 вересня 2018 року у Лебединській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся олімпійський урок, присвячений дню фізичної культури та спорту.
У складі журі були вчителі фізичної культури Балабан М.М., Шаповал В.Г та учні 10 класу: Семенов Ярослав та Козій Владислав. За почесне звання «Найкраща футбольна команда середньої ланки школи-2018" змагалися учні 5-х та 7 класів. 1 місце посіли учні 7-А класу, 2 місце - футбольна команда 5-Б класу, 3 місце - 5-А клас. 
Загальношкільні змагання проводилися і серед учнів 8-9-х класів. Протягом тижня школярі середньої та старшої ланки мали змогу взяти участь у конкурсі малюнків на спортивну тематику.
Такі заходи проводяться в нашому навчальному закладі з метою сприяння формування інтересу до олімпійського руху, залучення до занять фізичною культурою та спортом молоді, пропаганди здорового способу життя та виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління.








Немає коментарів: