Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

31 травня 2018

Свято останнього дзвоника


31 травня - останній весняний день та найулюбленіше свято всіх школярів-це свято останнього дзвоника. Воно довгоочікуване для всіх учнів школи, але водночас і сумне для учнів 11 класу, адже це прощання з рідною школою та період проходження ЗНО.
В Лебединській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 свято почалось з виступу учениць 8- б класу Губені Віолети та Щербини Поліни, які виконали пісню "Мій рідний край".
Далі привітали зі святом і адміністрація школи, нагородивши учнів початкових класів похвальними листами за успіхи в навчанні. Вітали всіх зі святом і почесні гості нашого свята - Олена Василівна Кірєєва та Лариса Василівна Ковтуненко, які виконували в школі і ще одну почесну місію - нагороджували педагогів, які проявили максимум творчих здібностей у вихованні та навчанні підростаючого покоління. Цьогоріч грамотою міського голови була удостоєна Логвиненко Наталія Миколаївна. Після нагородження підхопили естафету привітань учениці 5 та 6 класу з запальним танком Хіп-хоп. Востаннє в стінах рідної школи пролунав дзвоник для 11 класу, тому їм свої побажання та слова настанов говорили і батьки, і гості свята, і учні 1 класу. І, звичайно ж, кульмінацією свята був прощальний вальс випускників, як символ початку дорослого життя.









Немає коментарів: