Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

24 травня 2018

Прощання з початковою школою


24 травня у школі відбулося традиційне свято "Прощання з початковою школою". Ось і минули чотири роки навчання в початковій школі... Учні 4-Б класу  здолали першу сходинку до здобуття шкільної освіти. Попереду їх чекають нові випробування, нові предмети й нові вчителі. Діти співали,  танцювали,  показували веселі сценки, згадували своє шкільне життя за 4 роки. Зі сльозами на очах малеча слухала свою найдорожчу вчительку Вікторію Вікторівну Ольховик, її проникливі слова, побажання, поради.
Учні отримали у подарунок свої перші зошити. Знайомство з новим класним керівником Світланою Сергіївною Василець відбулося не просто так, а по «Акту прийому-передачі»… Разом з ним були передані ключ від дитячих сердець та аптечка, в якій є все необхідне для навчання у середній ланці: іграшка –для заспокоювання особливо плаксивих; зеленка та йод –для лікування розбитих носиків та колін; валідол -для підтримування здоров’я вчителів. Всіх присутніх вразив «Флешмоб», який захоплено виконали всі учні 4-Б класу. Завуч школи Віталія Вікторівна Силка також привітала маленьких випускників зі святом, вручила дипломи випускника початкової школи.
 Цього дня прийшли привітати школярів чимало гостей. Серед них, звичайно, батьки, які  привітали дітей зі святом, подякували адміністрації школи та вчителям, вручили подарунок своїм маленьким чомучкам - фотоальбоми, які будуть згадкою про роки навчання у початковій школі. Найбільш активні батьки, які протягом 4 років брали активну участь у житті класу та школи, були відзначені подякою.
Кожна дитина особлива та неповторна. Спостерігаючи за малечею протягом 4 років, учитель Вікторія Вікторівна відмітила ті особливі риси кожного з них, які відрізняють їх від інших. Титули "Розумник", "Артистична", "Наполегливий" та ін. отримав кожен з 23 випускників.
Від почесної гості, що була присутня на святі, Ірини Іванівни Губені, діти отримали солодкий подарунок - торт.
Любі діти! Нехай труднощі вас не ля­кають! Вірте в себе, свої сили, і у вас обов'язково все вийде. Запам'ятайте, справжньою людина може стати тільки тоді, коли твердо та впевнено пря­мує до своєї мети.  Бажаємо, щоб ваші мрії збувались, а ваші батьки пиша­лися вами! 











Немає коментарів: