Оголшення

До уваги батьків майбутніх першокласників! З 1 березня розпочато прийом заяв на зарахування до 1 класу нашого закладу. Ласкаво просимо!

Рекомендована публікація

Дистанційне навчання

  До уваги здобувачів освіти! Оновлена сторінка "Дистанційне навчання".

18 січня 2018

Зустріч з прокурором

     
У листі Міністерства освіти і науки України  «Щодо профілактики злочинності серед неповнолітніх» говориться, що впродовж 11 місяців 2017 року в Україні було здійснено 6308 кримінальних правопорушень, вчинених дітьми та за їх участі. З них: 198 особливо тяжких правопорушень, вчинених дітьми, 3769 крадіжок, 531 грабіж, 240 крадіжок з квартир, 18 вимагань, 196 шахрайств, 50 випадків незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 131 кримінальне порушення щодо незаконного оволодіння автомобілями, 119 хуліганств,  205 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів,  вбивств або замахів, 62 умисні тяжкі ушкодження, 13 умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого…
       З метою профілактики правопорушень серед школярів та уникнення злочинності у Лебединській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 було проведено вже традиційну зустріч з прокурором міста  Ю. В. Лук’яненком. Діти обзнайомилися з функціями та обов’язками прокурора. Юрій Вікторович розповів про ситуацію в Україні щодо злочинності серед дітей, надав інформацію про притягнення неповнолітніх до кримінальної відповідальності.
Наприкінці зустрічі відбувся жвавий діалог між учнівською молоддю та працівником прокуратури, у ході якого діти отримали змістовні відповіді на запитання, які їх цікавили.

Немає коментарів: